2017 Holland

23. april


Turen foregik med Fårup Busser og vi var ca. 50 deltagere.

Vi kørte ned over grænsen ved Padborg over Hamborg og Bremen, vi kørte ind i Holland i nærheden af Meppen og var ved vores hotel i Zwolle til aftensmad.


24. april


Turen går over den 30 km lange dæmning,Afsluitdijk, til Lisse og til verdens største blomsterpark, Keukenhof, Parken er på ca.35 ha og der er 7 millioner blomsterløg.

På turen tilbage til hotellet kørte vi via Haarlem og Alkmaar, vi gjorde ophold ved en typisk hollandsk vindmølle med et museeum.

25. april


Turen gik forbi Volendam til Amsterdam, som kaldes "Nordeuropas Venedig" en smuk og meget spændende by, der er over 400 broer som binder byens 70 øer sammen.

Vi var på en spændende kanalrundfart.

Turen hjem til hotelle gik over det nyindvundne Flevoland.

26. april


Vi kørte igennem landsbyen Staphorst, det siges, at byen ikke har forandret sig i 300 år. Ned langs hovedgaden ligger huse og gårde, der alle er holdt i samme stil med rødbrune nursten og døre og skoder malet i en karakteristisk grøn farve. Staphorst er kendt for sit strengt ortodose calvinistiske samfund.

derefter kørte vi ad små snoede veje langs kanaler og grøfter i et typisk landbrugsområde i Friesland. Vi besøgte et landbrug med osteproduktion. Vi kørte forbi Sneek til Harlingen.

På turen tilbage til hotellet kørte vi over den 32 km lange Zuiderzee dæmning. .

27. april


gik turen hjem til Danmark igen. Vi kørte over grænsen til Tyskland ved Emmen via Bremen - Hamborg til Padborg.

Vi spiste frokost på Rødekro.